9e pokerrun

9e pokerrun
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2020
08:30 - 18:00

Locatie
M.C. Genemuiden

Categorieën


Motorrijden voor het goede doel samen met andere motorrijders

De 9e pokerrun komt eraan. Een toerrit van motorrijders voor het goede doel en opgezet door MC Motorhead uit Hoogeveen. De Pokerrun is een toerrit die gaat door Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel. De rit gaat van motorclub naar motorclub. Bij elke stop- of startplaats krijgt de motorrijder een speelkaart in een gesloten envelop die pas in Hoogeveen bij de finish wordt opengemaakt door een deskundig team van gewiekste pokeraars. Iedereen mag meedoen, jong en oud, in groepsverband of solo, zijspannen en trikes. Je hoeft dus niet bij een motorclub aangesloten te zijn. Lees hier alle spelregels.

Klik hier voor alle start- en stopplaatsen. Je kan je gewoon inschrijven bij M.C. Genemuiden en vanaf daar de rit beginnen.

Wat is er nog meer te doen?

Op de dag van de pokerrun zijn er verschillende nevenactiviteiten op het terrein achter de motorclub zoals Unicycle Demo’s, een motormarkt en er is een request DJ. Unicycles zijn motoren zonder voorwiel, een mooi gratis spektakel om te zien voor jong en oud. Bij de Request DJ kun je een plaatje aanvragen voor een euro. Die euro gaat naar het goede doel. Ook staan er overal op het terrein collectebussen waarin door “de gewone” bezoekers een vrijwillige donatie gedaan kan worden.