Zijspantreffen editie 10

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/04/2019 - 07/04/2019
Hele dag

Locatie
M.C. Genemuiden

Categorieën


Alweer tien jaar zijspantreffen Genemuiden op rij!!

Op vrijdag avond wederom een huiskamef sfeer concert van Whack Céol. Zij zorgen weer voor sfeer in de vorm van ierse folk. De vrijdag avond van het zijspantreffen vanouds in kroeg sfeer.

Op zaterdag middag word de toerrit gereden rond 14.00
Bij terugkomst hebben we Longshot Gamble hopelijk op het buitenpodium. We hopen dan ook voor de tiende keer op rij op mooi weer. 

Op zaterdag avond mogen we de Dan Stennis Band verwelkomen, met als leadzanger Stan Verbraak van o.a. Helloise en Highway Chile. De “Dan Stennis” Band is recent opgericht naar aanleiding van een uitnodiging om in Duitsland een paar grote optredens te verzorgen.

De bandleden zijn zonder uitzondering zeer ervaren muzikanten, en een avondje DSB staat dus bij voorbaat garant voor een lekkere pot muziek.

De band rondom zanger Stan Verbraak speelt voornamelijk Jaren 80 Rock covers. Het geluid van de band past in de traditie van wereldacts zoals Europe, Bon Jovi, Van Halen, enz. Je waant je gewoon weer terug in the 80’s!

De band bestaat uit:
– Stan Verbraak (Helloïse, Highway Chile, Stormbringer, 5150, Loudfire) – zang
– Bart Doornbusch (Lead Balloon) – gitaar
– Erik van Giesen (Spank !, SOT) – toetsen en backing vox
– Richard van Leeuwen (Rebelstar, ex-Within Temptation) – drums
– Maurice Laurijs (Lead Balloon) – bas en backing vox

Voor de stille genieters die het band geweld ontvluchten hebben we buiten onze fijne pallet kachel waar hele pallets in gaan 😉

Voor eten is gezorgd, je hoeft niets zelf mee te nemen. Op zaterdag staat er de gehele dag een snackwagen met tal van keuze. Zaterdag en zondag ochtend is er een ontbijt met de bekende “zelf ei bak pan”

Tot 5 april!!