Philadelpiarit 2018 (verslag)

Elk jaar organiseert MC Genemuiden deĀ  Philadelphia-motorrit voor mensen met een beperking, waar iedereen elk jaar weer naar uit kijkt. Sommigen noemen het wel de mooiste rit van het jaar. Aan het weer heeft het niet gelegen, perfect voor een rit op de motor.

Al voor elf uur zaten de passagiers te wachten voor ‘ t Olde Staduus. Om elf uur kwamen de motoren van MC Genemuiden aanrijden. Zo’n 20 motoren deden dit jaar mee. De rit gaat dit jaar via Varsen naar Ommen. In Varsen werd een kippenboerderij bezocht en een broodje gegeten. In Ommen stond een vaartocht op het programma.

Na afloop van de rit was er voor de bestuurders, bijrijders en passagiers een goed verzorgde barbecue bij het clubhuis van MC Genemuiden.

“Een fantastische mooie dag die nu wordt afgesloten met een lekkere barbeque, we hebben genoten”

Voor de foto’s en verslagen van de dag, klik op onderstaande links:

geallemuun.nl (verslag en foto’s)

genemuidenactueel.nl (verslag en foto’s)

breman.net (verslag en foto’s)